Cukrárna Kolbaba se stěhuje!
Cukrárna KOLBABA rozšiřuje svoji výrobu, opouští původní prostory. Nyní Dortovou pohotovost najdete „pod jednou střechou“ i s přidruženým podnikem – Chlebíček by KOLBABA.
Cukrárna KOLBABA odjakživa sídlila na Kounicově 11, krásný funkcionalistický prostor se sice opouští těžce, nicméně rozrůstajícímu se portfoliu podniku už nestačil poskytovat potřebné zázemí.
Pozadu nebudou ale zaostávat nové prostory cukrárny. Ke spolupráci jsme přizvali designéra Jakuba Olejníka z MOOI Interior, který navrhnul krásný, čistý, funkční prostor.
Ne náhodou je datum otevření stanovený na 14.2.22 – tento den totiž slavíme 11. narozeniny!
Druhou dekádu tak budeme začínat v novém.
Pokračujeme s poctivou cukrařinou, jen jsme k tomu přidali i studenou kuchyni.
V listopadu 2020 se na Kounicově 21 otevřela dceřinka – Chlebíček by KOLBABA, kde vznikají úžasné obložené chlebíčky. Právě upečená veka, čerstvě udělaný bramborový a pařížský salát, navrch kvalitní uzeniny – to je recept na kolbabovský chlebíček.
Uvolněné prostory kavárny v těsném sousedství Chlebíčku, tak přirozeně dali impulz ke vzniku ideje – propojení obou podniků v jeden symbiotický celek.
Pokud budete sedět v cukrárně a vychutnávat si třeba náš vyhlášený větrník nebo věneček a přepadne Vás po něm chuť na slané – stačí si zajít vedle vybrat chlebíček a vrátit se ke svému stolu v cukrárně.
Vše, co potřebujete pro oslavu, zde najdete na jednom místě (dort, zákusky, chlebíčky, lahvinku a malý dárek k tomu).
A to není vše. Naše Dortová pohotovost zachraňuje Vaše oslavy. Zaručujeme vyhotovení dortu do 120 minut, tzv. express dort. Vybírat můžete ze čtyř druhů.
V neposlední řadě je naší předností také příprava dortu na druhý den. Vybírat lze na našem e-shopu www.dortovapohotovost.cz z celkem 33 druhů dortů. Speciálním požadavkům se nebráníme. Samozřejmostí je bezlepková varianta dortu.
Cukrárna KOLBABA – tradiční cukrárna v novém kabátu, kde si vyberete buď pohár, zákusky a nově i snídaně.
Od jara do podzimu na zákazníky čekají různé akce a sezónní nabídka, od podzimu pak začínáme chystat vánoční cukroví.